EURO 2012

Az édesapját gyászoló Defoe újra Krakkóban edz

  • Hatharom.hu-MTI
megosztom

Szombaton délelőtt visszatért Krakkóba az Európa-bajnokságon szereplő angol labdarúgó-válogatotthoz Jermain Defoe, aki csütörtökön hazautazott, mert elhunyt az édesapja.

Az angol szövetség (FA) egyik szóvivője korábban azt mondta, a Tottenham Hotspur támadója a hétfőn este sorra kerülő, franciák elleni csoportmérkőzésen már bevethető lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy édesapja temetésére újra hazautazik-e.

Roy Hodgson szövetségi kapitány Defoe mellett Danny Welbecket és Andy Carrollt szerepeltetheti a csatárposzton, miután Wayne Rooney eltiltás miatt az első két meccsen nem léphet pályára. Angol sajtóértesülések szerint a hétfői mérkőzésen Welbecknek van a legnagyobb esélye a kezdőbe kerülni.

Az angolok a franciák mellett a társrendező ukránokkal, valamint a svédekkel szerepelnek azonos csoportban.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP- csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom