EURO 2012

A korábbi spanyol bíró is elégedetlen volt a lengyel-görög meccs játékvezetőjével

Raul Garcia de Loza, korábbi spanyol játékvezető elismerte, hogy honfitársa, Carlos Velasco Carballo nem nyújtott jó teljesítményt az Európa-bajnokság nyitómérkőzésén, a Lengyelország-Görögország találkozón.

Carballo egyértelműen feleslegesen állította ki a görög Szokratisz Papasztatopuloszt az első félidőben, és egyébként is szórta a lapokat, és ezzel Raul Garcia de Loza szerint is hibázott.

"Az UEFA egy alapos játékvezetőt akart az első mérkőzésre, ezért választhatták Velasco Carballót. De Papasztatopulosz kiállítása, különösen a második sárga lap nagy hiba volt, és az első lapon is vitatkozhatnánk" - mondta a 65 éves visszavonult sípmester. - "Szczesny kiállítása már kevésbé kérdőjeles, de azért az sem teljesen egyértelmű."

Velasco Carballo a Lengyelország-Görögország mérkőzésen az Európa-bajnokságon 2012-ben.

A pénteki mérkőzésen a bíró a második félidőben küldte le a lengyelek kapusát, aki tizenegyest érően elkaszálta a kilépő Dimitrisz Szalpingidiszt.

"Velasco Carballo egy szigorú játékvezető, és valószínűleg ezért választották őt. Az UEFA nem akar rossz viselkedést és reklamálásokat látni a pályán, és meg akarták adni a torna alaphangját. Viszont mindkét fél elégedetlen volt, és ez sokat elárul. Carballo magasra tette a lécet, mert szerintem kevesebb lappal is megoldhatta volna a mérkőzést. Könnyű sárga lapokat mutogatni, de a játékvezető egyik célja az kell, hogy legyen, hogy 22 játékos maradjon a pályán" - mondta de Loza.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP- csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!