Nemzetközi foci

Szalai csapattársa megint az edzésen balhézott - videó

megosztom

Az egyiptomi Mohamed Zidan a válogatott csütörtöki tréningjén szóváltásba keveredett Ahmed El-Shennawy kapussal, ami után a két játékos barátságtalan módon lökdösődni kellett.

"Zidan olyan nekem, mintha a bátyám lenne, ami történt nem lesz több, mint egy edzőtábori dulakodás" - mondta El-Shennawy kapus az eset után.

Bob Bradley szövetségi kapitány most azon törheti a fejét, hogy hogyan békítse ki a csapat legnagyobb sztárját a cserekapussal.

Nem ez volt egyébként Zidan első balhéja edzésen, korábban még a Borussia Dortmund játékosaként ugrott össze Antonio Da Silvával.

Zidan jelenleg Szalai Ádám csapattársa a Mainzban, a januári érkezését követően a tavasszal hét gólt szerzett. Ne

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom