EURO 2012

Mourinho megmérgezte a spanyolokat - Cruyff

megosztom

Johan Cruyff szerint ha Spanyolország nem védi meg Európa-bajnoki címét, az főképp José Mourinhónak köszönhető. A hollandok legendája amondó, a Real Madrid mestere éket ütött a két sztárcsapat, a királyi gárda és az FC Barcelona válogatott játékosai közé.

Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője

Sokkal több botrányos fejezettel bővült a Barcelona-Real Madrid rivalizálás, amióta José Mourinho irányítja a fehéreket. A portugál tréner 2010 nyarán ült a fővárosiak kispadjára és azóta a pályán és azon kívül is „háborút” folytat a két klub. Johan Cruyff, a Barca egykori játékosa és trénere szerint a spanyol válogatott ihatja meg a levét a gyűlölködésnek az ukrán-lengyel kontinensviadalon.

"Spanyolország remek csapattal rendelkezik, de Mourinho megmérgezte a barcelonai és a madridi játékosok viszonyát - mondta Cruyff a De Telegraafnak. - Vicente Del Bosque szövetségi kapitány egy ketté választott keretet irányít. Ezért nincs igazi favoritja az Eb-nek, több erős csapatról beszélhetünk. Érdekes helyzet állt elő, néhány játékos egyéni képessége semmit sem árul el válogatottja valódi erejéről. Portugália remek példa erre. Számos klasszis szerepel a keretben, de csapatként mégsem emelkednek ki a mezőnyből."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom