EURO 2012

Maradona a németekre fogad

Diego Maradona szerint Németország nyeri az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot. Az argentin szakember szerint a címvédő Spanyolországot végzetes sérülések sújtották.

Négy évvel ezelőtt Spanyolország 1-0-ra verte Németországot az Eb-döntőjében. Diego Maradona szerint Joachim Löw ezúttal erősebb csapattal rendelkezik és megnyerheti a finálét.

"A németeket tartom a legesélyesebbnek a végső sikerre – mondta Maradona a The Times of India című lapnak. - Veretlenül zárták a selejtezőket, Klose, Podolski és Müller életveszélyes támadótriót alkot, a középpályán pedig Schweinsteiger, Özil és Khedira remek játékosok. Gond nélkül fognak továbbjutni a csoportból. Joachim Löw jól ismeri a játékosait, pontosan tudja, hogy Lahmmal és Badstuberrel a védelemben, valamint Neuerrel a kapuban kevés gólt fognak kapni."

Maradona úgy véli, a címvédő spanyolok is továbbjutnak a csoportjukból, de Vicente Del Bosque szövetségi kapitány munkáját számos sérülés nehezíti. - Puyol és David Villa hiánya érzékeny veszteség – vélekedett a játékosként 1986-ban világbajnoki címet nyert Maradona. - A csoportból továbblépnek, de a sérültek miatt csökkent az esélyük a címvédésre."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!