Átigazolás

Lewandowski is a Manchester Unitedben folytatja?

Franciszek Smuda lengyel szövetségi kapitány szerint a Borussia Dortmund házi gólkirálya a nyáron követi majd Sindzsi Kagawát és a Manchester United együtteséhez igazol.

Lewandowski egy sikeres Eb-szereplés után válogathat az ajánlatok közül

A házigazda lengyelek péntek este a görögök ellen vívják a kontinenstorna nyitómérkőzését, a főszereplőkön pedig lépten-nyomon riporterek "lógnak".

Franciszek Smuda a Reuters munkatársának pénteken azt nyilatkozta, hogy a dortmundi lengyel trió a nyár folyamán elhagyja Németországot.

"Véleményem szerint pillanatok alatt elhagyják a Borussiát" - mondta a szakember. "Lewy (Robert Lewandowski) a Manchester Unitedhez, Kuba (Jakub Blaszczykowski)  is valahová Angliába megy, (Lukasz) Piszczek meg a Realba. Ezeknek a srácoknak céljaik vannak, fejlődni akarnak."

Smuda nem titkolja, hogy ezektől a játékosoktól várja a legtöbbet a tornán.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!