EURO 2012

Kovács Kálmán szerint Svájc a titkos esélyese az Eb-nek

Pénteken este 18:00 órakor a Lengyelország-Görögország mérkőzéssel megkezdődik a XIV. labdarúgó Európa-bajnokság. Az elmúlt napokban a legtöbb futballszakértő elmondta várakozásait a tornával kapcsolatban, kik lehetnek az Eb esélyesei, kik okozhatnak meglepetést. Kovács Kálmán korábbi kiváló válogatott labdarúgó is megtette mindezt a Hír TV műsorában.

Az Eb előtti felkészülés során volt egy-két meglepőbb eredmény a barátságos válogatott találkozókon, az egyik legérdekesebb talán a svájciak 5-3-as győzelme a német válogatott felett. Kovács Kálmán, korábbi 56-szoros válogatott labdarúgónak különösen megtetszhetett az alpesi ország játéka, mivel a Hír TV Rájátszás című műsorában a torna egyik titkos favoritjaként aposztofálta Ottmar Hitzfeld szövetségi kapitány válogatottját.

Szabó Anett műsorvezetőnő kérdésére, mely szerint kik azok a kiscsapatok, melyek meglepetést okozhatnak az Eb-n, Kovács Kálmán így felelt: "Svájc lehet az, és nem csak azért, mert a legutolsó barátságos mérkőzésén a németekkel egy nagyon jó mérkőzést játszott (5-3), hanem mert Svácjnak a legutóbbi hazai rendezésű Európa-bajnokság nem úgy sikerült, ahogyan az az előtte lévő világbajnokság alapján várható volt."

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy Svájc nem kvalifikálta magát a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságra. Persze meglepetést még okozhat, azzal például, hogy Kovács Kálmánt kérik fel kommunikációs munkatársnak a következő olyan világeseményre, amelyre nem jutnak ki...

Ezen a linken megnézheted a Kovács Kálmánnal készült interjút teljes hosszában. Az ominózus rész 3:58-tól látható a videón. 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!