Bűntény

Újabb autófeltörés, Tőzsér Dániel az áldozat

  • MTI

Az Andrássy úton feltörték Tőzsér Dániel válogatott labdarúgó autóját, amelyből ellopták hozzá látogató korábbi csapattársai, Thibaut Courtois és Jelle Vossen csomagjait.

A FourFourTwo című szaklap csütörtöki értesülése szerint a belga Courtois - aki az Európa Liga-győztes Atlético Madrid kapusa -, és honfitársa, a Genket - Tőzsér volt klubját - erősítő Vossen a budapesti megérkezést követően a magyar játékossal a belvárosba autózott, ahol a csomagtartóból kilopták a két vendég bőröndjét, bennük a ruhájukkal és útlevelükkel.

Tőzsér Dániel és Raul Meireles a Genk és a Chelsea mérkőzésén a Bajnokok Ligájában 2012-ben.

"Alig két órája érkeztünk Budapestre, azért, hogy meglátogassuk a barátunkat, a családját, megnézzük Magyarországot, erre ott álltunk minden cucc nélkül" - mondta a lapnak Courtois, aki hozzátette: szerencse, hogy a személyi igazolványukat, telefonjaikat és pénztárcájukat magukkal vitték az ebédhez.

Hétfőn Mocsai Lajosnak, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának autóját törték fel az Andrássy úton, és vittek el két számítógépet, benne a szakember számára fontos kézilabdás statisztikákkal, tanulmányokkal. Ugyanazon a napon a Puskás Ferenc Stadion melletti Istvánmezei úton Pisont István, az U17-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője is hasonlóan járt, a Magyarország-Írország felkészülési mérkőzés alatt eltulajdonították a laptopját, a szintén értékes adatokkal.