EURO 2012

Pénteken nyit az ingyenes kijevi szurkolói zóna

  • MTI
megosztom

A lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság pénteki megnyitójával egyidejűleg kezdi meg működését Kijev központjában a szurkolói zóna; a mérkőzések napjain ingyenes lesz a belépés.

A kijevi állami közigazgatási hivatal sajtószóvivői irodájának közlése szerint szerdán fejeződtek be Kijev főutcáján, a Hrescsatikon létesített szurkolói zóna kialakításával kapcsolatos munkálatok.

A szurkolói övezetben a torna ideje alatt a közönség egy 144 négyzetméteres óriásképernyőn követheti nyomon valamennyi mérkőzés közvetítését, ezenkívül több, 70 négyzetméteres kivetítőt is elhelyeztek. A szurkolókat a zónában az Eb hivatalos szponzorai által működtetett árusítóhelyek látják el étellel és itallal.

A zóna egész területén ingyenes, vezeték nélküli internetszolgáltatás áll majd a vendégek rendelkezésére, lesz egészségügyi és rendőri ügyelet is.

A belépés ingyenes lesz, kivéve azokat a napokat, amikor nincsenek mérkőzések. Ezeken a napokon kulturális rendezvényeket tartanak ukrán és külföldi sztárok fellépésével.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom