EURO 2012

Paul, a polip után itt van Citta, az elefánt, amely lengyel győzelmet jósol

  • MTI
megosztom

Lengyel sikert jósol a pénteken rajtoló labdarúgó Európa-bajnokság Lengyelország-Görögország nyitómérkőzésre a krakkói állatkert egyik elefántja.

A gondozók a Citta nevű állatnak három dinnyét kínáltak fel, az elsőre lengyel, a másodikra görög győzelmet, a harmadikra pedig döntetlent írtak. A 33 esztendős elefánt némi "töprengés" után a nézők nagy tapsa közepette a lengyel sikert választotta.

A ukránokkal társrendező lengyelek jövő hét kedden az oroszokkal, majd szombaton a csehekkel találkoznak a csoportküzdelmek során.

A 2008-as Európa-bajnokság és a 2010-es világbajnokság alatt Németországban egy Paul nevű polipra bízták a meccsek megtippelését, és az állat 14-ből 13 találkozó kimenetelét "eltalálta".

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom