Tragédia

Egy nappal a kinevezése után elhunyt a Villarreal új edzője

megosztom

Csütörtökön kora hajnalban életét vesztette Manolo Preciado, a spanyol első osztályból kiesett Villarreal szerdán kinevezett vezetőedzője.

A Villarreal közleménye szerint szívinfarktus okozta az 54 éves szakember halálát, miután az elmúlt napokban vírusfertőzéssel küzdött.

Manolo Preciadóról készült kép, a vezetőedző 2012. június 7-én szívinfarktus következdtében életét vesztette, miután kinevezték a Villarreal élére.

A klub szerdán jelentette be, hogy Manolo Preciado feladata lett volna visszavezetni a frissen kiesett együttest a Primera Divisiónba, és pénteken mutatták volna be a nyilvánosságnak.

Legutóbb, öt és fél éven keresztül a Sporting Gijón vezetőedzője volt, ahonnan idén januárban menesztették, miután az együttes a 19. helyre csúszott vissza a bajnokságban. A csapat nélküle sem tudott feljebb kapaszkodni, így kiesett az első osztályból. Korábban a Racing Santandernél, a Levanténél és a Murciánál is dolgozott.

A futballvilág megdöbbenéssel vette tudomásul a szomorú hírt, futballisták, edzők sora nyilvánítja részvétét a twitteren. Kattints ide, és olvasd el De Gea, David Villa vagy Thiago Alcantara Twitter-üzenetét!

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom