MLSZ

Megbüntették a Haladást és a Diósgyőrt is

megosztom

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának keddi ülésén határozatot hozott arról, hogy az OTP Bank Liga utolsó fordulójában megrendezett Haladás-Diósgyőr találkozón történt hiányosságok valamint szurkolói rendzavarás miatt pénzbüntetéssel sújtja a klubokat.

Mint arról korábban honlapunk is beszámolt, az OTP Bank Liga zárófordulójában a Haladás 2-1-re legyőzte a Diósgyőr együttesét.

A mérkőzés mellett a miskolci szurkolók egyik felfeszített transzparense is bekerült a híradásokba, amelyről utólag kiderült, hogy feltehetőleg rasszista tartalmú üzenettel bírt. A szombathelyi rendezők ugyan átvizsgálták a kifeszíteni kívánt molinót, de nem vették észre milyen tartalmú is a szöveg.

Az MLSZ illetékes szerve ezért rendezői mulasztási miatt a Haladást 150.00 forintra, míg a Diósgyőrt szurkolói rendzavarásért 100.000 forintra büntette.

A Fegyelmi Bizottság határozott arról is, hogy a Videotonból Újpesten kiállított portugál Simoes Caneira Marco Antonio a következő két felnőtt bajnokin nem lépett pályára.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom