EURO 2012

Az ukránok 13 millió eurót is kereshetnek az Eb-győzelemmel

  • MTI
megosztom

A társrendező Ukrajna válogatottja akár 13 millió eurót (3,9 milliárd forint) is kereshet, ha megnyeri a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságot.

Az ukrán szövetség elnöke, Hrihorij Szurkisz szerdán ismertette az Eb-re kialakított prémiumrendszert, mely szerint a csapat 500 ezer eurót kap minden győztesen megvívott csoportmérkőzés után, s 250 ezret, ha döntetlent ér el. A negyeddöntőbe, illetve az elődöntőbe jutásért további két-két millió euró jár, míg a fináléba kerülés hárommilliót ér Andrij Sevcsenkóéknak, akik a végső győzelemért mindezek felett 4,5 millió euróval gazdagodhatnak.

Ukrajna Svédország, Franciaország és Anglia csapataival szerepel egy csoportban. Első mérkőzését a svédek ellen játssza jövő hétfőn.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom