EURO 2012

Alonso bízik honfitársaiban

  • MTI
megosztom

Fernando Alonso, a Forma-1-es Ferrari pilótája szerint a címvédő spanyol futballválogatott a favoritja a pénteken kezdődő Európa-bajnokságnak.

"Az utóbbi két esztendőben nagyszerűen játszott a csapat, így komoly esélye van arra, hogy megőrizze titulusát" - fogalmazott a Renault-val 2005-ben és 2006-ban világbajnok spanyol autóversenyző, aki vezeti az idei pontversenyt.

A spanyolok a C csoportban Írország, Horvátország és Olaszország legjobbjainak társaságában szerepelnek, az első ellenfelük vasárnap 18 órától Gdanskban az itáliai alakulat lesz.
 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom