Átigazolás

Kagawa a Manchester Unitedben folytatja

megosztom

A Vörös Ördögök hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy sikerült megállapodniuk a Borussia Dortmunddal és annak játékosával, Sindzsi Kagawával.

A japán játékosnak még át kell esnie az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon és még a brit munkavállalási engedélyét is el kell intéznie -  a klub hivatalos közleménye szerint a kötelező papírmunkákkal valamikor június végére készülnek el.

További részleteket is akkor hoznak nyilvánosságra a klub történetének első japán játékosának szerződtetésével kapcsolatban.

Meg nem erősített hírek szerint a manchesteriek 12 millió eurót fizetnek a Dortmundnak Kagawáért, amely összeg a játékos szereplésétől függően 17 millió euróig felugorhat.

A német gárda 2010-ben 350 ezer euróért szerezte meg a másodosztályú Cerezo Oszaka együttesétől Kagavát, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a Dortmund kétszer egymás után megnyerte a Bundesligát, idén pedig a Német Kupát is.

A mögöttünk álló szezonban a 23 éves támadó 13 góllal és 9 gólpasszal vette ki a részét a Borussia címvédésében.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom