AS Roma

Zdenek Zeman lett a Farkasok régi-új vezetőedzője - hivatalos

  • hathárom.hu/MTI

Zdenek Zeman lett az AS Roma labdarúgócsapatának új edzője, aki a távozó spanyol Luis Enriquét váltja a kispadon.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, hétfőn hivatalosan is bemutatták az AS Roma csapatának régi-új vezetőedzőjét, Zdenek Zemant.

A 65 esztendős cseh-olasz szakember Luis Enriquét váltotta a fővárosi együttes kispadján. A spanyol tréner már május elején bejelentette, hogy távozik. Zeman, aki kétéves szerződést kötött a római klubbal, korábban a Lazio, a Napoli és a Roma csapatát is vezette. Irányításával a Pescara ebben az idényben feljutott az élvonalba.

Enrique tavaly nyáron vette át a római csapatot, de az együttes a csalódást keltő hetedik helyen zárt, s így nem tudta kiharcolni a nemzetközi kupaszereplést.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!