NB I

Sosem adtam fel annak lehetőségét, hogy visszatérjek - Sidibe

Négy és fél év után visszatér a bajnok Debrecen labdarúgócsapatához Ibrahima Sidibe, aki Belgiumba igazolása előtt két és fél évig szerepelt a hajdúságiaknál. Az egykori közönségkedvenc elmondta, sosem szakította meg a kapcsolatot a klubbal. A Loki mindig közel állt a szívéhez, így örömmel játszik itt ismét.

A szenegáli Ibrahima Sidibe egy DVSC-Teva mezt tart a kezében a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban. A 31 éves csatár négy és fél év után visszatér a bajnok Debrecen labdarúgócsapatához, ahol Belgiumba igazolása előtt két és fél évig szerepelt. A támadó hároméves szerződést írt alá a klubbal. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

"Négy és fél év után térek vissza Debrecenbe, és megmondom őszintén, jó érzés, hiszen szép emlékeket őrzök a csapatról. Több klubnál is megfordultam már pályafutásom során, de a Lokiban töltött időszak az egyik legemlékezetesebb számomra. Szeretem az országot és a várost is, ezért boldogan jövök vissza. Tény, most más lesz, hiszen annak idején még egyedülállóként éltem is, időnként elmentem bulizni, de most már férj és édesapa vagyok, törődnöm kell a családtagjaimmal, igyekszem minden időt velük tölteni" - nyilatkozta a szenegáli támadó a dvsc.hu-nak.

"Néhány játékossal tartottam a kapcsolatot azt követően is, hogy eljöttem. A csapat eredményeit folyamatosan figyelemmel kísértem az interneten, így azokat is jól ismerem, akikkel nem játszottam együtt annak idején - folytatta. - Négy és fél éve, hogy eljöttem, ám nem szakítottam meg a kapcsolatot a vezetőkkel. A feleségem magyar, és amikor időnként hazajöttünk, Szima Gábor elnök úr mindig hívott, hogy nézzük meg együtt a Loki meccsét. Ilyenkor sokat beszélgettünk. Mindig kérdezte, nem akarok-e visszajönni, és én mindig azt válaszoltam, hogy nem tudom, majd meglátjuk. Sosem adtam fel annak lehetőségét, hogy egyszer visszatérjek. Idővel elkezdett egyre jobban foglalkoztatni, feltettem a kérdést magamnak, hogy miért ne. Leültünk tárgyalni és mindenben megegyeztünk."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!