EURO 2012

Népszerű a hollandok edzése

  • MTI
megosztom

Az eladott jegyek alapján 25 ezer néző kíséri majd figyelemmel kedd délelőtt a világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó-válogatott nyilvános edzését Krakkóban.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a pénteken kezdődő lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő "Oranje" teltház előtt tréningezik majd, a Wisla Krakow otthonául szolgáló Reymana Stadionban ugyanis a gyakorlás idejére a főlelátót nem nyitják meg.

A hollandok a dánokkal, a németekkel és a portugálokkal szerepelnek azonos csoportban az Eb-n, s mindhárom csoportmeccsüket az ukrajnai Harkivban játsszák.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom