Roland Garros

Gyenge a női játékosok kondija - Navratilova

  • VNA
megosztom

A jelenlegi élmezőny női játékosai nem rendelkeznek megfelelő kondícióval - legalábbis az egykori kiválóság, Martina Navratilova szerint.

A korábbi kiváló játékos, Martina Navratilova furcsa, de egyben határozott kritikát fogalmazott meg a jelenlegi női teniszmezőny kapcsán. Az egykori tenisz-ikon nem a hullámzó mérkőzések és a krimibe illő fordulatok miatt panaszkodott, hanem a női játékosok kondicionális hiányosságait vetette fel. "Ezen a területen nagyon nagy lemaradása van a nőknek a férfi mezőny tagjaihoz képest. Az utóbbi hetekben például Angelique Kerber kapcsán látszik, hogy a kondícióban bekövetkező változás mennyire gyors eredményt képes hozni a játékban és az eredményekben is" - mondta a 18-szoros Grand Slam győztes egykori klasszis.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső, Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.

 

megosztom