Férfi kézilabda

Egy veszprémi vezető szerint Nagy László hétfőn a válogatottal fog edzeni

Sajtóhírek szerint az MKB Veszprém egyik vezetője megerősítette a korábbi értesülést, amely szerint Nagy László hétfőn délután részt vesz a magyar férfi kézilabda-válogatott edzésén a Veszprém Arénában.

"Lapunkat személyesen az MKB Veszprém KC férfi kézilabda klub egyik vezetője kereste meg azzal az információval, hogy hétfőn délután 17 órakor edzésre jelentkezik Nagy László a Veszprém Arénában" - írja a naplo-online.hu.

A híroldal beszámolója szerint a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya csatlakozik a nemzeti csapat felkészüléséhez, és mindenképp részt vesz a Norvégia elleni világbajnoki selejtezős párharcban is.

Nagy László a magyar férfi kézilabda-válogatottban 2008-ban.

Nagy László 2009 nyarán szerepelt legutóbb a magyar válogatottban, ezt követően sokáig arra hivatkozva nem játszott, hogy a nemzeti csapatnál nem megfelelőek a körülmények. Legutóbb a 2011 januári világbajnokság előtt egyeztetett a magyar szövetség vezetőivel, ekkor is nemet mondott a válogatottságra.

Idén tavasszal sorra jöttek hírek arról, hogy az átlövő egyre közelebb áll ahhoz, hogy spanyol válogatott legyen, majd váratlanul bejelentette jelenlegi csapata, a Barcelona vezetőinek, hogy az MKB Veszprémben folytatná a pályafutását. Ezt követően ismét felvetődött a kérdés, hogy Nagy László lesz-e ismét magyar válogatott, de Mocsai Lajos szövetségi kapitány nem akart állást foglalni a kérdésben, amíg nem dől el, hogy a játékos melyik klubban szerepel a jövőben.