Videoton

Minden szempontból sikeres szezon áll mögöttünk - Tóth Balázs

A Vidoeton csapatához többéves légióskodás után hazatérő Tóth Balázs szerint a fehérvári csapat szervettsége további sikereket eredményezhet a csapatnak.

"Minden szempontból egy nagyon sikeres szezon áll mögöttünk, amit az is mutat, hogy a tavasz legjobbja lett a csapat. Nagyon szervezett játékkal nagyon sok pontot gyűjtöttünk, és a 2012-es év 13 bajnokijából 11-et megnyertünk, ami önmagáért beszél. Mára olyan társaság lett a Vidi, ahol minden játékos pontosan tudja, hogy mit várnak tőle, és ennek az elvárásnak maximálisan meg is tud felelni. Mindezen idei sikerek alapját a remek téli felkészülés és a csapatra jellemző mindenáron való győzni akarás jelentette" - mondta a vidi.hu-nak Tóth Balázs

Az egykori válogatott középpályás úgy véli, hogy egy megfelelő felkészüléssel az Európa Ligában is szép eredményeket érhetnek el, annak ellenére, hogy a sorsolás nem túl kedvező a magyar csapatok számára. 

"Július közepén kezdődik az Európa Liga, amit nagyon komolyan veszünk, hiszen a nemzetközi szereplés elérése volt az egyik célunk a szezon elején. Egy januárihoz hasonló, sikeres felkészüléssel jó eredményeket érhetünk el. Az európai kupaporondon az egyik legfontosabb dolog az, hogy egy csapat mennyire szervezett, nálunk pedig ez a dolog teljesen rendben van"