Serie B

Laczkó nélkül is közelebb a feljutáshoz a Sampdoria - videó

1-1-es döntetlent játszott a Serie B feljutásért zajló rájátszásában az elődöntő visszavágóján idegenben a Sampdoria, így szerdai hazai győzelmének köszönhetően továbbjutott, és a döntőben a Varesével mérkőzik meg a Serie A-s tagságért.

A magyar válogatottal az Írország elleni hétfői felkészülési mérkőzésre készülő Laczkó Zsolt együttese Pozzi tizenegyesgóljával szerzett vezetést, majd a Sassuolo nagy nyomása ellenére is megőrzött egy találatot az összesített előnyéből.

Az elődöntő másik párharcában szintén 1-1-re végződött a visszavágó, onnan a szerdán hazai pályán 2-0-ra nyerő Varese jutott a döntőbe a Hellas Verona ellenében.

Serie B
Rájátszás a feljutásért, elődöntő, visszavágók
Sassuolo-Sampdoria 1-1 (0-1)
gólszerzők: Valeri (63.), illetve Pozzi (9. - büntetőből)
Továbbjutott 3-2-es összesítéssel a Sampdoria.
Hellas Verona-Varese 1-1 (1-0)
gólszerzők: Tachtsidisz (20.), illetve Terlizzi (77.)
Továbbjutott 3-1-es összesítéssel a Varese.
A döntő mérkőzéseit június 6-án, szerdán és június 9-én, szombaton rendezik.
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!