Átigazolás

Az új menedzser Sigurdssonnal és Dempseyvel erősítené meg a Liverpoolt

Izlandi és amerikai légiósokat igazolna Brendan Rodgers, a Premier League-ben szereplő Liverpool új menedzsere.

Az izlandi Gylfi Sigurdsson a német Hoffenheim játékosa, onnan érkezve töltötte Rodgers korábbi klubjánál, a Swansea-nél a tavaszi szezont, ahol annyira lenyűgözte a menedzsert, hogy ő meg akarja szerezni a Liverpoolhoz. Érdekes, hogy a Hattyúknál is azon gondolkozott a vezetőség, hogy végleg megszerezze a 22 éves középpályást.

Gylfi Sigurdsson örül egy góljának a Swansea City és a West Bromwich Albion mérkőzésén a Premier League-ben 2012-ben.

"Korábban arra biztattam Huw Jenkinst, a Swansea elnökét, hogy igazolják le Gylfit, és neki is azt mondtam, hogy az a neki való klub, és ők meg is egyeztek a fizetésben és más dolgokban. Most azonban nyilvánvalóan Gylfin múlik, hogy mit akar, én csak annyit mondok, hogy ha a piacra kerül, akkor nekem ébernek kell lennem. Azt mondtam Hew-nak, hogy ha megkérdez, elküldöm a srácot, hogy találkozzon az új menedzserrel. De ha nem akar a Swansea-hoz menni, akkor a piacra kerül, és akkor én le fogok csapni rá" - mondta Rodgers.

Az északír szakember az izlandi mellett a Fulham amerikai játékosát, Clint Dempseyt nézte ki magának. Ő 21 gólt szerzett a londoni csapatban a nemrég véget ért idényben, és a hírek szerint az Arsenal is szeretné leigazolni.