Bulvár

Ronaldo megtagadta az autogramot egy 10 éves kislánytól

megosztom

A portugál válogatott és a Real Madrid szupersztárja nem adott autogramot egy 10 éves kislánynak a nemzeti csapat edzése után, mert az a Barcelona mezét viselte.

A portugál válogatott és a Real Madrid szupersztárja nem adott autogramot egy 10 éves kislánynak a nemzeti csapat edzése után, mert az a Barcelona mezét viselte.Az esetről egy portugál újság számolt be, a dühös apuka, Robert Filipe levele után. "Azt mondta nekem a kislányom, 'Cristiano nem akart nekem aláírást adni, mert a Barca meze van rajtam'. Nem tudtam mit mondjak neki. Ezt a pólót az édesanyja vásárolta, amikor Barcelonában járt. Olyan nagy fájdalmat láttam a kislányom szemében, és nem tudtam, hogyan magyarázzam meg egy 10 évesnek a történteket, hiszen az utóbbi két hétben majd minden nap a helyszínen éljenezte a válogatott legjobbját, aki egyszer csak hátat fordított neki."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom