Átigazolás

Ronaldinho a Málagában?

megosztom

A spanyol sport.es információi szerint a spanyol bajnokság negyedik helyén végző Málaga együttese lecsapna a Flamengóval szerződést bontó Ronaldinhóra.

A fennállása legjobb szereplését elérő és ezáltal a Bajnokok Ligája selejtezőjében is szereplő Málaga a tavalyi nyárhoz hasonlóan idén is komoly erősítéseket tervez. Manuel Pellegrini csapatával kapcsolatban felmerült a világbajnok Ronaldinho neve is, aki a közelmúltban csúnyán összerúgta a port a Flamengóval.

Mivel Ronaldinhónak közel 20 millió euróval tartozik a klub, a játékos beperelte munkaadóját, ami után  ingyen igazolhatová vált.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom