Felkészülés

Könnyedén tudtak nyerni a lengyelek és a dánok is - videó

megosztom

Az Európa-bajnokságra készülő csapatok közül a leendő házigazda Lengyelország és Dánia is nyerni tudott a szombati felkészülési mérkőzésén.

A társrendező Lengyelország Varsóban látta vendégül Andorra legjobbjait, Francisek Smuda együttese pedig a papírformának megfelelően kiszolgálta a hazai közönséget.

A lengyelek már az első félidőben kiütötték a mini-állam csapatát, a 13. percben Obraniak, a 37. percben Lewandowski, majd két perccel később Blaszczykowski is betalált. A fordulás után is nagy fölényben voltak a hazaiak, a 77. percben Wasilewski büntetőből állította be a végeredményt.

A kontinenstornán a hollandokkal, a németekkel és a portugálokkal egy csoportban szereplő dánok Koppenhágában győzték le Ausztráliát 2-0-ra. Az északiak Daniel Agger büntetőjével szerezték meg a vezetést a 32. percben, majd a 68.minutumban Bjelland révén biztosították be a győzelmet.


 

 

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom