Karrier

Ronaldinho szerződést bontott a Flamengóval

  • MTI

Felbontotta szerződését Ronaldinho, a Flamengo aranylabdás brazil futballistája, akinek a klub - sajtóértesülések szerint - közel 20 millió dollárral tartozik.

Az aranylabdás brazil futballistának a klub a sajtóértesülések szerint közel 20 millió dollárral tartozik.

"Addig vártam, ameddig csak tudtam, de most már elég - nyilatkozta a 32 éves világbajnok játékos. - Sajnálom a barátokat, akiket itt hagyok, valamint a szurkolókat, akik támogattak."

A klub elnöke, Patricia Amorim azt mondta: nem számítottak Ronaldinho lépésére, s most jogi úton igyekeznek megvédeni az egyesület érdekeit.

Ronaldinho az elmúlt időszakban a drukkerek első számú célpontjává vált, a szurkolók a múlt hónapban nyílt levelet is írtak neki, amiben azt kifogásolták, hogy korábbi kedvencük profi sportolóhoz méltatlanul viselkedik, ugyanis rendszeresen felbukkan az éjszakai szórakozóhelyeken.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!