Edzőkérdés

Mourinho szerint Rodgers megérdemli a Vörösök kispadját

Brendan Rodgers váltja Kenny Dalglish-t a Liverpool labdarúgócsapatának menedzseri posztján. Rodgers a Swansea Cityt hagyta el a Vörösökért. Egykori "főnöke", José Mourinho örömmel értesült a 39 éves szakember kinevezéséről.

"Nagyon boldog vagyok, hogy kinevezték a Liverpool menedzserének, különösen azért, mert ez a  Swansea-nél végzett fantasztikus munkája eredménye. Brendan nagyon jó ember és igaz barát" - dicsérte egykori kollégáját Mourinho.

Rodgers 2004 és 2006 között a Chelsea utánpótlásában edzősködött, abban az időszakban, amikor a nagycsapatot José Mourinho irányította. Képességeit a portugál ismerte fel és csábította a Reading akadémiájáról a Kékekhez.

"Amikor csatlakozott a stábhoz a Chelsea-nél, egy fiatal, de ambiciózus, új ismeretekre vágyó edző volt. Teli volt ötletekkel, amit szívesen megosztott másokkal és nyitott volt mindenre."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!