London 2012

Ismét kikapott a vízilabda-válogatott az Egyesült Államokban

megosztom

Másodszor is kikapott a londoni olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott a házigazda amerikai csapattól a kaliforniai felkészülési túrán, Newport Beachen. A magyar csapat 9-5-ös vereséget szenvedett.

A válogatott hivatalos oldala, a www.vlv.hu pénteki beszámolója szerint az olimpiai címvédő együttes végig fásultan játszott, és simán kapott ki. Négy nappal korábban 12-9-re nyertek az amerikaiak.

"Volt, aki a délelőtti erős, közel háromórás edzéstől, volt aki esetleg a tegnapi szabadnap kikapcsolódásától, de az egész csapat nagyon fásultan játszott, különösen támadásban. Borzasztó lövőteljesítményt nyújtottunk, de nem aggódom, mert nyilvánvalóan látszanak a javulási lehetőségek. Az azért egyértelmű volt, hogy ők rákészültek, fölpörögtek, nekünk pedig ez nem sikerült" - értékelt Kemény Dénes szövetségi kapitány a vlv.hu-nak.

"Mondom, nem tudom, hogy ezt a folyamatos, erős edzések okozták, például a délelőtti, vagy inkább a pihenőnapból való visszazökkenés. A korábbi sérültek még nem épültek fel, viszont Biros és Szécsi is megsérült, őket sem tudtam játszatni. Szécsi valószínűleg védett volna, de ez a vereség nem kapuskérdés volt. Holnap utazunk Kanadába, dolgozunk tovább" - tette hozzá a kapitány.

Terry Schröder (USA) a magyar csapatról: "Az olimpián egész más lesz."

Eredmény:
Egyesült Államok-Magyarország 9-5 (3-0, 1-1, 3-2, 2-2)
a magyar góldobók: Madaras 2, Varga Dénes, Varga Dániel, Kiss G. 1-1
 
A magyar válogatott hétfőn Vancouverben játszik a kanadaiakkal.

 

megosztom