EURO 2012

A spanyolokat és a dánokat eltiltották a közösségi oldalaktól

megosztom

A spanyol és dán játékosoknak megtiltották a közösségi oldalak használatát az Európa-bajnokság ideje alatt. Mindkét országban attól tartanak, hogy a futballisták az ellenfél számára hasznos információkat tehetnek közzé.

"Mától nem használhatjuk a közösségi oldalakat, azt kívánom, hogy a következő kép, amit kiposztolok, az Eb-serleg legyen. Hamarosan találkozunk" - írta korábban a Twitteren Cesc Fabregas, a címvédő spanyolok középpályása.

Ami az angolokat illeti, a csapatkapitány Steven Gerrard azt mondta, a szakmai stáb arra kérte őket, semmi feleslegeset ne írjanak ki a Twiterre vagy a Facebookra.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom