Roland Garros

A brit tenisz-nagyi beszólt Andy Murraynak

  • VNA
megosztom

A britek utolsó egyéni Grand Slam győztese, Virginia Wade szerint Andy Murray nem viselkedett szimpatikusan csütörtökön.

"Sajnálok minden olyan játékost, akinek egy ilyen puhány fickóval kell játszania" - nyilatkozta cseppet sem barátságos módon Andy Murray kapcsán egyik híres honfitársa. A mindmáig utolsó brit wimbledoni egyéni győztes (1977) játékos, Virginia Wade a skót teniszező második fordulós találkozója után találta ezt mondani.

Mint ismeretes Murray az első játszmát elbukva hátsérülésre panaszkodott a finn Jarkko Nieminen ellen, majd ápolási szünetét követően feljavulva végül nagy nehezen jutott tovább a párizsi salakpályás torna harmadik körébe. "Elhiszem, hogy fájt a háta, de akkor sem kell ennyire teátrálisan szenvedni" - utalt Murray szerinte inkább színészi alakítására a 66 esztendős egykori kiválóság. Murray válasza sem késett sokat: "Hagyjon békén, nem ért a dolgokhoz"

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső, Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.

 

megosztom