Magyar válogatott

Hajnal Tamás részleges izomszakadás miatt nem utazik Prágába

  • MTI
megosztom

Hajnal Tamás a szerdai edzésen megsérült, így csütörtök reggel nem tartott Prágába a magyar labdarúgó-válogatottal, amely pénteken Csehországgal játszik barátságos mérkőzést.

A VfB Stuttgart középpályásának a combja sérült meg, és az ultrahangvizsgálat azt mutatta ki, hogy a combhajlító izom középső harmadában részleges rostszakadást szenvedett, emiatt elhagyta az edzőtábort, és visszautazott Németországba.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint szintén nem játszhat a prágai mérkőzésen Koman Vladimir, aki a hét első felében szenvedett kisebb bokasérülést. Ő szinte már teljesen tünetmentes, de elővigyázatosságból a pénteki találkozón még nem kap szerepet, jövő hétfőn az írek ellen viszont várhatóan már bevethető lesz a Puskás Ferenc Stadionban.

Egervári Sándor szövetségi kapitány csütörtökön 18:30 órától a prágai Generali Arenában, a meccs helyszínén tart edzést a keret tagjainak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás egy ötcsillagos szállodában két főre, 2 darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom