Átigazolás

Dzeko megegyezett a Bayernnel?

Angol és német sajtóinformációk szerint a Bayern München megegyezett Edin Dzekóval, a Manchester City csatárával, és már csak jelenlegi klubjával kell megállapodniuk az átigazolás feltételeiről.

A megállapodás tényét Dzeko és a Bayern München is tagadja, de a beszámolók szerint a klubnál már régóta gondolkoznak a bosnyák csatár leigazolásán. Márpedig az sokatmondó lehet, hogy a német sajtó jó előre pontosan bejelentette Claudio Pizarro Münchenbe igazolását is.

Edin Dzeko Bosznia-Hercegovina válogatottjának edzésén 2011-ben.

A bosnyák támadó a 2008-09-es idényben 26 góllal vette ki a részét a Wolfsburg bajnoki címéből a Bundesligában - csak saját csapattársa, Grafite volt nála eredményesebb -, a következő szezonban pedig 22 találattal lett gólkirály. A Bayern München ugyanakkor 2011-ben lemaradt a játékosról, hiszen a Manchester Cityhez igazolt.

Roberto Mancini csapatával ugyan bajnok lett a 2011-12-es idényben, de csak 16 alkalommal volt kezdő a Premier League-ben.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két főre, 2 darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!