EURO 2012

Hollandia javított a szlovákok ellen

A magyarok Európa-bajnoki selejtezőcsoportját megnyerő, vb-ezüstérmes hollandok 2-0-ra diadalmaskodtak Szlovákia felett felkészülési mérkőzésen.

A magyarok Európa-bajnoki selejtezőcsoportját megnyerő, vb-ezüstérmes hollandok 2-0-ra diadalmaskodtak Szlovákia felett felkészülési mérkőzésen.

Az első gólt a szlovákok kezdőjében helyet kapó Saláta Kornélnak "köszönhették" a hollandok: a védő Afellay bal oldali beadásába kapott bele szerencsétlen mozdulattal (1-0). Bár a szlovákok jó néhány helyzetet kidolgoztak - a mérkőzés elejnén Hamsík kapufát fejelt - a hajrában magasabb fokozatra kapcsolt az Oranje, Rafael van der Vaart szabadrúgásból a felső léc és a jobb kapufa találkozáásra tüzelt, de pár perccel később jobbról a hosszú alsóba helyezett (2-0).

Hollandia szombaton csúfos vereséget szenvedett Bulgáriától, a mait megelőző hat barátságos meccsőból mindössze egyet nyert meg, de a taálkozó vébén már megcsillogtatott valamit erényeiből Bert van Marwijk együttese. A hollandok szombaton Észak-Írországgal játszanak, majd jön a kontinenstorna, ahol dán, német és portugál ellefél következik a "halálcsoportban".

Felkészülési mérkőzések:
Hollandia-Szlovákia 2-0 (1-0)
gólszerző: Saláta (8. - öngól), van der Vaart (75.)
 
Korábban:
Svédország-Izland 3-2
gólszerző: Ibrahimovic (2.), Toivonen (15.), Wilhelmsson (81.), illetve Sigthórsson (29.), Jónasson (90+3.)
 
Spanyolország-Dél-Korea 4-1 (1-1)
gólszerző: Torres (12.), Xabi Alonso (52. - 11-esből), Cazorla (56.), Negredo (80.), illetve Kim Do Hon (43.)
 
Svájc-Románia 0-1
gólszerző: Grozav (56.)
 
Azerbajdzsán-Andorra 0-0

 

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás egy ötcsillagos szállodában két főre, 2 darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!