Roland Garros

Babos Tímea tajvani párja oldalán javítana

  • MTI

Babos Tímea várhatóan 15 óra körül lép pályára a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyének első fordulójában a tajvani Hszie Szu-vej oldalán.

A salakos Grand Slam-torna honlapja szerint az egyesben hétfőn búcsúzott magyar játékos és ázsiai partnere a hazai közönség előtt szereplő Alize Cornet, Virginie Razzano duóval találkozik.

Babos párosban az utolsó magyar, miután kedden Arn Gréta a bolgár Cvetana Pironkovával az oldalán 6:2, 6:4-re kikapott az Anna-Lena Grönenfeld, Petra Martic német, horvát kettőstől, míg Marosi Katalin és a holland Kiki Bertens 6:3, 6:2-re alulmaradt a Csan Hao-csing, Csan Jung-dzsan tajvani duóval szemben.

Egyesben már csak Czink Melinda érdekelt, aki a brit Anne Keothavong legyőzése után, a második fordulóban Anasztaszija Pavljucsenkovával csap össze. A 22. helyen kiemelt orosz teniszező korábban Arn Grétát búcsúztatta két játszmában.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső, Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.