Férfi vízilabda

Harcos, küzdelmes döntetlent játszottunk a horvátokkal

megosztom

Döntetlent játszott a horvát csapattal a londoni olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott az egyesült államokbeli Newport Beachen.

Madaras Norbert három gólt szerzettA válogatott honlapja, a www.vlv.hu beszámolója szerint Kemény Dénes alakulata szinte végig vezetett, ám a horvátok mindig egyenlíteni tudtak, így 10-10-es eredménnyel zárult a mérkőzés. A legeredményesebb játékos Varga Dénes volt öt góllal.    

"Harcos, küzdelmes mérkőzésen lett döntetlen, inkább nekünk állt, sose vezettek, de ma is sok tanulsággal gazdagodtunk - idézte a honlap Kemény Dénest. - Alapvetően az az edzőtábor célja, hogy erősen dolgozzunk és hogy megtörjük a margitszigeti felkészülés monotóniáját. Tudomásul vettük ezeket a meccseket, szerintem hasznosak, függetlenül az eredménytől. Tegnap, a meccs után még volt egy kétórás edzés, ma délelőtt szintén két óra, s délután a meccs. A célunk nem ezeknek a mérkőzéseknek a megnyerése, de természetesen a meccs alatt komolyan vesszük, amit csinálunk."

A csapat vasárnap a házigazda amerikaiaktól 12-9-re kikapott. Közép-európai idő szerint pénteken hajnali négy órakor ismét a vendéglátók ellen száll vízbe.

Felkészülési mérkőzés
Magyarország-Horvátország 10-10 (1-1, 2-1, 4-5, 3-3)
Newport Beach, Kalifornia (Egyesült Államok)
Magyarország: Nagy V., Katonás, Madaras 3, Varga Dénes 5, Kásás, Hosnyánszky, Kiss G., Kis G., Varga Dániel, Biros, Steinmetz Á., Hárai 1, Varga T. 1, Vámos, Baksa. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Horvátország: Pavics, Burics, Boskovics 2, Dobud 3, Jokovics 1, Karacs, Markovics, Buslje, Sukno 2, Baracs, Hinics, Obradovics, Buljubasics 2, Setka, Krapics. Szövetségi kapitány: Ratko Rudics

 

megosztom