Roland Garros

Viaszból duplikálták a világ legjobb salakpályás játékosát

  • VNA

A híres londoni Madame Tussauds múzeum ezúttal a salakpályás tenisz egyeduralkodóját, Rafael Nadalt öntötte viaszba.

Hatalmas megtiszteltetés érte a hetedik Roland Garros győzelmére készülő spanyol teniszezőt, Rafael Nadalt. A jelenleg a világranglista második helyét elfoglaló salakspecialistáról ugyanis a londoni Madame Tussauds múzeum viaszfigurát készített, amelyet a brit fővárosban, a Regent's Parkban mutattak be a héten. Az életnagyságú szobor egy fonák ütése közben ábrázolja a spanyol teniszezőt, az élethű alkotás létrejöttéhez pedig egy húsz fős, szobrászokból stylistokból álló stáb járult hozzá.

Rafael Nadal életnagyságú szobrát néhány nappal a Roland Garros kezdése előtt mutatták be Londonban - Fotó: AFP

A négy hónapig tartó elkészítés igazán kiváló minőségű "viasz-Nadal" eredményezett, az igazit viszont a következő két hétben vélhetően sokszor fogjuk látni az Eurosport Roland Garros közvetítései alkalmával.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső , Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.