Karrier

Robben elhagyja a Bayernt?

megosztom

A Bayern München holland válogatott szélsője ugyan nemrégiben hosszabbított szerződést a bajorokkal, de a Bajnokok Ligája-döntőjében történtek miatt elképzelhető, hogy mégis továbbáll.

Robben nem bírja elviselni a rá nehezedő nyomást?

Nehezen csillapodnak az indulatok a Bayern München 10-ese körül, amiket a hazai rendezésű BL-finálé hosszabbításában kihagyott büntető gerjesztett.

Robben banális hibája a hőn áhított trófea elvesztését jelentette, ez pedig a bőrnadrágosok szurkolóinak nehezen megy le a torkán. A kedden megrendezett Bayern München - Hollandia barátságos találkozón a német szimpatizánsok kifütyülték a holland szélsőt, ami után a klub ugyan elnézést kért a 27 éves játékostól, úgy tűnik ez is kevés lehet a dolog elsimításához.

A német Bild magazinnak Robben a közelmúltban csak annyit mondott a sorsát firtató kérdésre: "Át kell értékelnem a helyzetet. El kell gondolkoznom a jövőről".

Robbent a jelek szerint megviselték a történtek, de válogatottbeli csapattársa, Rafael van der Vaart szerint mégis maradhat Münchenben. "Robben egy szuperprofi, akit elismernek, annak ellenére, hogy legutóbb a rajongók egy része kifütyülte őt. Egy jól sikerült Európa-bajnokság után az egész történetet elfelejtjük"- mondta a Tottenham kiválósága.

Wesley Sneijder nem osztotta van der Vaart véleményét, az Inter irányítója korábban úgy nyilatkozott, hogy az ilyen szurkolói magatartás után nem lepődne meg, ha Robben nem akarna többet a bajoroknál játszani. "A szurkolók füttye egyszerűen szégyenletes volt. Ráadásul a Bayern részéről senki nem tett semmit, hogy megvédje őt. Így elüldözik a klubtól. Csalódást keltő este volt ez Arjennek"- mondta Sneijder.

megosztom