Férfi kézilabda

Fazekas Nándor hosszabbított a Veszprémmel

megosztom

A magyar bajnok válogatott kapusa három évvel meghosszabbította szerződését, így 2015. június 30-ig az MKB Veszprém játékosa lesz.

Fazekasnak bőven túl a harmincon is sikerült hosszútávú szerződést kötnie

Habár sokáig benne volt a "levegőben", hogy a 35 éves portás esetleg távozik a királynék városából, végül hosszas egyeztetés után sikerült megállapodnia a vezetőkkel.

"Hosszú tárgyalásokat folytattunk a klubbal, nekem sem volt mindegy, milyen döntést hozok, hiszen nem vagyok már fiatal játékos. Úgy érzem ez volt életem egyik legfontosabb döntése, hiszen ebben a korban már nem szoktak ilyen hosszú szerződéseket kötni. Nagyon jól esett, hogy az elmúlt hónapokban sok helyen figyeltek arra, hogy lejár a szerződésem, ezért megkerestek, hogy folytassam náluk a pályafutásomat. A tárgyalások után viszont úgy döntöttem, hogy Veszprémben maradok. Amikor visszatértem a Klubhoz már akkor is fontos szempont volt a döntésemben az, hogy a családommal Veszprémhez közel telepedtünk le. A csapatnak komoly céljai vannak a következő években, természetesen ez is a maradás mellett szólt. Bízom benne, hogy a terveinket meg tudjuk valósítani, és remélem, hogy ehhez én is jó teljesítménnyel tudok hozzájárulni. A maradásomnak természetesen a családom is nagyon örül. - nyilatkozta a megállapodásról Fazekas az mkbveszprem.eu-nak.

 

megosztom