Roland Garros

Becsavarozva készül Párizsba a korábbi világelső

  • VNA

Nem alakult ideálisan a felkészülés Lleyton Hewitt számára az idei Roland Garrosra, az ausztrál lábujj-műtéte ellenére is bizakodó.

Meglehetősen viszontagságos körülmények között várja a vasárnap kezdődő Roland Garros rajtját a korábbi világelső, Lleyton Hewitt. Az ausztrálok kedvence ugyanis csak a francia szervezők szabadkártyájának köszönhetően indulhat el a salakpályás Grand Slam tornán, ráadásul nem is teljesen egészségesen. A 31 esztendős Hewittot ugyanis három hónapja a bal lábának - krónikus fájdalmakat okozó - nagy lábujjával műtötték meg, a radikális átalakító műtét következményeként pedig azóta is két csavart, valamint egy lemezt "hord magával" minden egyes lépésénél.

Hewitt a párizsi tornán az első körben a szlovén Blaz Kavic ellen kezd, majd ha továbbjut, akkor vélhetően a világelső Novak Djokovics várhat rá a második fordulóban.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső , Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.