QPR

Valaki felbiztatta az ámokfutó Bartont, hogy rúgjon bele Agüeróba?

A Queens Park Rangers bejelentette, hogy a Manchester City elleni mérkőzésen elkövetett ámokfutása miatt 12 meccsre eltiltott Joey Barton nem fellebbez a szövetség ítélete ellen, ugyanakkor aktív részese lesz a klub belső vizsgálatának az üggyel kapcsolatban.

Barton a QPR utolsó, Manchester City elleni bajnokiján előbb arcon könyökölte Carlos Tévezt, majd miután a játékvezető kiállította, belerúgott Sergio Agüeróba is. Az FA ezért tiltotta el 12 mérkőzésre a középpályást, aki kiváló képességei mellett korábban is inkább ámokfutásairól volt híres. Egykori csapattársa szemén elnyomott egy csikket, és egy fiatal fiút is megvert a nyílt utcán, hogy csak a legsúlyosabb ügyeit említsük.

Carlos Tévez és Joey Barton veszekszenek a Manchester City és a Queens Park Rangers mérkőzésén a Premier League-ben 2012-ben.

A londoni klub belső vizsgálatot indított a mostani ügy miatt, miután a játékos az eset után azt írta ki a Twitterre: "Egyáltalán nem vesztettem el a fejem, az egyik csapattársam mondta, hogy próbáljak közülük is magammal vinni valakit, ha már engem kiállítottak..."

A "terv" nem sikerült, a pályán mindenki vissza tudta fogni magát a Manchester Cityből, egyedül a cserék között melegítő - szintén nem egyszerű eset - Mario Balotelli akart nekimenni Bartonnak. Az égszínkékek higgadtsága érthető volt, ők nyerni akartak, hogy megszerezzék a bajnoki címet, ami a hosszabbításban szerzett góljaikkal sikerült is.

Barton ámokfutása