Magyar válogatott

Egervári már két edzést levezényelt

megosztom

A szövetségi kapitány azoknak a játékosoknak tartott foglalkozást, akik már hosszabb ideje befejezték a szezont. A magyar válogatott jövő pénteken a csehekkel, három nappal később az írekkel csap össze felkészülési mérkőzésen.

Egervári Sándor két edzést tartott Telkiben

A nemzeti csapat hétfőn kezdi meg felkészülését a soros feladatokra, de egy-egy edzést már csütörtökön és pénteken is tartott Telkiben a szövetségi kapitány. Egervári Sándor azokat a labdarúgókat hívta meg a kétnapos összetartásra, akik klubcsapatukkal már hetekkel ezelőtt befejezték a szezont.

"Nem lett volna szerencsés, ha a jövő heti edzőtáborozásra többen kéthetes szabadság után érkeznek, ezért döntöttünk úgy, hogy néhány labdarúgónak kétnapos összetartást rendezünk. Az elsődleges cél a formában tartás volt, a futballistáknak ugyanis a hosszabb szabadság után jövő héten nehezebb lett volna felvenniük a kívánt ritmust az edzéseken" - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

A péntek délelőtti edzést követően a szövetségi kapitány és segítője, Csábi József autóba ülnek, és elutaznak Pulába, hogy a horvát-észt felkészülési mérkőzésen megnézzék vb-selejtezőbeli riválisunkat. A találkozóról Egervári Sándorék Grazba autóznak, ahol szombaton következő ellenfelünk, a cseh válogatott játszik felkészülési mérkőzést augusztusi ellenfelünkkel, az izraeli együttessel.

megosztom