Női kézilabda

Kovács Péter távozik Békéscsabáról

megosztom

Nem hosszabbítja meg az együttműködését a Békéscsaba női kézilabdacsapatával a gárda jelenlegi vezetőedzője, Kovács Péter. A keretben több változás is várható a nyár folyamán.

Eldőlt, hogy Kovács Péter vezetőedző nem hosszabbítja meg a 2012. június 30-án lejáró szerződését. A klubvezetés és az edző folyamatosan egyeztettek, a szerdai napon azonban úgy döntött a szakember, hogy új szakmai kihívást vállal a jövőben és a megállapodása lejárta után távozik Békéscsabáról.

A lila-fehér csapat időközben 2013. június 30-ig szerződést hosszabbított Dömény-Veress Zsuzsannával, Gávai Szonjával, Tóth Sárával, Szögi Tímeával és Hajduch Csengével. Első profi szerződését írta alá a klubbal Dombi Luca és Walfisch Mercédesz, mindkét játékos 2014. június 30-ig szóló megállapodást kötött az egyesülettel. A Békéscsaba 2014. június 30-ig szerződtette a tehetséges veszprémi irányítót, Hanczvikkel Zsanettet. A következő idényben is az Előre NKSE játékosa lesz Sipeki Flóra, akinek még egy évig érvényes a megállapodása.

Távozik az egyesülettől Ivana Ljubas, Jasna Toskovic, Futaki Hajnalka, Kamper Olívia, Drávai Gyöngyi, Tarjányi Szilvia, Gerzsényi Andrea és Zsilák Katalin. Utóbbi sportoló befejezi pályafutását, a többiek más együttesben folytatják karrierjüket - írja az elorenkse.hu.

A klub az elkövetkező napokban újabb szerződéshosszabbításokról és igazolásokról fog beszámolni, a tervek szerint érkezik még egy jobbátlövő és egy jobbszélső az együtteshez. 

megosztom