Karrier

Megyeri három évvel hosszabbított az Olimpiakosznál

A görög bajnokcsapat hivatalos honlapján jelentette be, hogy három évvel meghosszabbította magyar portásának szerződését.

Megyeri Balázs az év kapusa Görögorszgában

"Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is az Olimpiakosz sikereiért harcolhatok. Szeretnék a jövőben is bajnokságot és kupákat nyerni a csapattal, és azt akarom, hogy az Olimpiakosz nevét tiszteljék Európa-szerte. Öröm számomra, hogy itt jászhatok, ilyen szurkolók előtt, akiket arra kérnék, hogy továbbra is segítsenek bennünket, hogy a negyedik csillag is felkerüljön a mezünkre - nyilatkozta Megyeri Balázs a honlapnak, akinek immáron 2016. júniusáig van érvényes megállapodása.

Görögországban az egykori ferencvárosi hálóőrt választották az idény legjobb kapusának: 28 bajnoki, BL- és Európa Liga-meccsen mindössze 14 gólt kapott azóta. 18-szor nem tudták bevenni a hálóját az idényben, így nagy szerepe volt csapata bajnoki címvédésében, és abban, hogy az Olimpiakosz az EL nyolcadöntőjéig jutott.

Megyerivel kapcsolatban több angol klub neve is felmerült, de a játékos szerződéshosszabbítása azt sugallja, hogy prioritást élvez a görög bajnok.