Karrier

Berbatov távozik, de nem lesz hűtlen

Dimitar Berbatov ragaszkodik ahhoz, hogy távozik a Manchester Unitedtől, mert úgy érzi, kiesett Sir Alex Ferguson menedzser kegyeiből. A bolgár csatár ugyanakkor kizárta, hogy a városi rivális Cityhez szerződne.

A bolgár távozni akar az MU-tól, de kizárta, hogy a városi rivális Cityhez szerződne.

"Az én időm lejárt a Manchester Unitednél. Már nem érzem, hogy értékes része lennék a csapatnak. Megértem, hogy oka volt annak, hogy kevés lehetőséget kaptam, de csalódott vagyok, ahogyan ezt történt, mert nem ezt érdemeltem. Tízszer vagy még többször beszéltem erről a menedzserrel, aki mindig azt mondta, lenne helyem a csapatban, de aztán mindig a padon találtam magam" - kesergett a 31 esztendős támadó.

Berbatovnak már márciusban szerződéshosszabbítást ajánlott a klub, de ő már határozott. "Nekem is van büszkeségem, véget vetettem a tárgyalásoknak, elhagyom a Unitedet. Most új csapatot keresek, még képes vagyok a legmagasabb szinten futballozni."

A bolgárt olasz, német, francia, török és angol klubokkal is szóba hozták, de ő egy lehetőséget kizárt. "Soha nem fogok aláírni a Manchester Cityhez, elvégre hűség is létezik a világon. A múltban lett volna rá lehetőségem, de én a Unitedet választottam."