PSG

Ancelotti Kakát és Higuaínt kéri a nemzetközi sikerekhez?

A francia bajnokságban második helyen végzett Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti további erősítéseket kér a klub arab tulajdonosaitól, hogy csapatával sikeresen szerepelhessen a Bajnokok Ligájában.

A korábban a Juventusszal, a Milannal és a Chelsea-vel is sikeres olasz szakember nem tudta bajnoki címre vezetni a PSG-t a Ligue 1-ben, de az ezüstérem révén is a BL-ben szerepelhet a csapattal, amelynek szerinte a védelmébe, a középpályájára és a csatársorába is kell egy-egy nemzetközi szinten is tapasztalt játékos.

Carlo Ancelotti a Paris Saint-Germain egyik mérkőzésén a Ligue 1-ben 2012-ben.

"Most van egy kis időnk megkeresni a megfelelő erősítéseket. Kell egy hátvéd, egy középpályás és egy csatár is, akik megfelelő rutinnal és személyiséggel rendelkeznek" - mondta Ancelotti a francia bajnokság vasárnapi utolsó fordulója után.

A francia sajtó értesülései szerint a vezetőedző korábbi milanos játékosát, Kakát, valamint Gonzalo Higuaínt szeretné megszerezni a Real Madridtól, de ezt ő nem erősítette meg: "Nem a nevek a fontosak, hanem hogy olyan játékosok jöjjenek, akik technikai és taktikai képzettségük révén beilleszthetők az együttesbe."