BL-döntő

Timoscsuk, Contento és Müller pótolják az eltiltottakat

  • VNA

Arjen Robben meggyógyult, így a Bayern nyugodtan készülhet a BL-döntőre, ráadásul megvannak az eltiltottak helyettesei is.

A Bayern München játékosai Jupp Heynckes vezetőedzővel készülnek a Bajnokok Ligája-döntőre

Teljes önbizalommal készül a Bayern München labdarúgó csapata a ma esti Bajnokok Ligája döntőre. „Nem kaptam semmilyen negatív hírt a csapatról. Ha lett volna ilyen, biztosan az elsők között értesítenek róla” - nyilatkozta a pénteki sajtótájékoztatón a bajorok edzője, Jupp Heynckes. A csapat háza tájáról jó hír, hogy a megfázással küzdő Arjen Robben is jobban van, aki játékra jelentkezett, így vélhetően a kezdő tizenegy tagja is lehet. „Csak elővigyázatosságból pihentettük őt, ami annyit jelentett, hogy nem kellett napi kétszer edzenie” - mondta el holland szélsője kapcsán Heynckes.

A bajoroknak eltiltások miatt három játékosukat (Holger Badstuber, David Alaba, Luiz Gustavo) is nélkülözniük kell, az ő pótlásukról is döntés született, így a védelemben Anatolij Timoscsuk és Diego Contento lesz a beugró, mellettük pedig még Thomas Müller is kezdhet majd a Chelsea ellen az este 20.45-kor a müncheni Allianz Arénában kezdődő találkozón. Bár a Bayern otthon játszik, Heynckes szerint nem kell ezzel a ténnyel foglalkozni, szerinte ugyanis sokkal fontosabb, hogy kihasználják ezt a történelmi lehetőséget, és 2001 után újra győzzenek a legrangosabb európai kupasorozatban, ahol a müncheniek ötödik sikerükkel utolérhetik a Liverpoolt.

A találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n.

  • Bayern München - Chelsea 2012-05-19 20:45:00