Újpest

Újpesten mindenki elfáradt a kiesés elleni harcban

Lila-fehér rangadót rendeznek a hétvégén az OTP Bank Ligában, az ötödik helyen álló Kecskemét a 12. Újpestet fogadja. A fővárosiak belga trénere, Marc Leliévre számos sérült hiányzóra nem számíthat, de ennek ellenére jó eredményt vár a csapattól.

A Ferencváros elleni rangadó után újabb komoly erőpróba vár az újpestiekre, hiszen az odahaza rendkívül jól teljesítő Kecskemét vendégei lesznek. A mérkőzésen ráadásul a hazaiaknak lesz több veszíteni valója, hiszen a Győri ETO eltiltása miatt a tabella negyedik helyezettje indulhat az Európa Liga selejtezőjében.

Az sem növeli az Újpest esélyeit, hogy a csapatban több kulcsember is sérüléssel bajlódik, így a vezetőedzőnek nem lesz egyszerű dolga a kezdőcsapat összeállításakor.

"A célegyenesbe értünk a 2011/2012-es szezonban - kezdte a nyilatkozatát Marc Leliévre az ujpestfc.hu-nak – Mindenki nagyon fáradt, hiszen nem kis erőfeszítés kellett ahhoz, hogy jövőre is NB I-es legyen a csapat, illetve a sérülések is eléggé megnehezítették a csapatösszeállítás. A sérülésekről annyit, hogy nem volt szerencsék ebben az idényben, hiszen vannak törések, hátfájdalmak, Barczit és Proesmans-ot a Ferencváros mérkőzésen rúgták meg, és az utolsó edzésen még ketten panaszkodtak kisebb sérülésre, így a pénteki mérkőzésen két fiatal játékos is le fog ülni a kispadra. Bízom a csapatban. Nem fogjuk feladni, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kecskemét és a Videoton ellen a legjobb eredményt érjük el.

  • Kecskemét - Újpest 2012-05-18 18:00:00