NB I

Sisa Tibor távozik Kaposvárról - hivatalos

Nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését Sisa Tibor a Kaposvári Rákóczi csapatával, távozik a vezetőedzői posztról.

Nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését Sisa Tibor a Kaposvári Rákóczi csapatával.

A rakoczifc.hu híre szerint a szakember szerdán délután erősítette meg a hírt, miután egyeztetett a klubvezetéssel. Az együttes előtt álló utolsó két bajnoki mérkőzésre még Sisa Tibor készíti fel a somogyiakat. Sisa Tibor szerződése a szezon végén jár le, és a vezetőedző a hétvégén sejtetni engedte, hogy távozni szeretne.

"Előre irigylem azt az edzőt, aki Kaposváron lesz, itt a vezetők tudják a szintet, nem várnak lehetetlent. Ha egy edző küzd, dolgozik, akkor megbecsülik. Ilyen vezetőket kívánok mindenkinek, mint amilyeneket én itt kaptam. A jelenlegi helyzetre egy idézetet tudnék mondani: "A jó harcomat megharcoltam, pályámat megfutottam és a hitemet megtartottam. Nyáron lejár a szerződésem, a feladatot elvégeztem. A vezetőknek lehetőségük van most bármire" - ezek a szavak hangzottak el Sisa Tibor szájából a hétvégi mérkőzés után, a Haladás elleni 1-1-es döntetlennel a Rákóczi kiharcolta a bentmaradást.

Sisa Tibor az elmúlt két évben irányította a somogyi zöld-fehéreket: tavaly a hetedik helyen végzett, a Magyar kupában pedig a négy közé jutott, az idén pedig teljesítette a fő célt, vagyis benntartotta a csapatot az élvonalban. A kaposváriakra még két mérkőzés vár a szezonban, előbb a Vasas otthonában, majd hazai pályán, a ZTE ellen.