Férfi vízilabda

Kiss Gergely után Steinmetz is elhagyja a Vasast

Hétfőn Kiss Gergővel és Miho Boskoviccsal, kedden Decker Ádámmal,Steinmetz Barnabással és Vörös Viktorral lett szegényebb a Vasas.

Tovább folytatódik a nagy jövés-menés a magyar élvonal csapatai közül, a bajnok Vasas csapatától újabb három játékos távozik. A hétfőn bejelentette távozók - Kiss Gergely és Miho Boskovics - után újabb nagynevekkel gyengül a csapat.

A három éve az angyalföldieket erősítő Decker Ádám Szegedre igazol, ahol a napokban jelentették be Szívós Márton érkezését a szintén gondokkal küszködő Honvédtól. A fiatal center, Vörös Viktor a Szolnokban folytatja, ugyanakkor marada  Komjádiban a kétszeres olimpiai bajnok, Steinmetz Barnabás (a képen kék sapkában). A klub honlapja úgy fogalmazott, hogy "a korlátozott költségvetés nem nyújtott lehetőséget arra, hogy a kétszeres olimpiai bajnoknak eredményeihez és múltjához méltó ajánlatot tudjon tenni az egyesület".

Megegyezett viszont a Vasas az olimpiai kerettag Katonás Gergővel, akinek más kluboktól is volt ajánlata. Ugyancsak szerződést hosszabbítottak két fiatal tehetséggel, a védő Takács Bálinttal és a csatár Fazekas Tiborral.

A piros-kékek szurkolói aggódnak, de úgy tudjuk, hogy Hárai Balázs igazolása után van még meglepetés Méhes Jenőék tarsolyában - írja a vlv.hu.